Kosár
Telefon: 06 (52) 445-030
e-Mail: info@olahgumi.hu
Bejelentkezés viszonteladói oldalunkra
Típus:Személygépkocsi

Évszak:
Márka:
Szélesség:
Szélesség információ téli gumi
Profilarány:
Profilarány infó téli gumi
Átmérő:
Átmérő információ téli gumi
Sebesség:
Sebesség információ téli gumi


Legfontosabb szempont:

Keresés
Bezár

Szolgáltatások

Mivel a futóművek bonyolult lengőkarok, rugók, rudak, és felfüggesztések rendszeréből áll, rendkívül fontos a gyári adatoknak megfelelő pontos beállítás. Ellenkező esetben az autó "félrehúz", bizonytalan úttartású, illetve rendellenesen koptatja a gumiabroncsokat. Ezen paraméterek pontos beállítása csak tökélets állapotú holtjátékmentes futóműalkatrészek esetén lehetséges. Ebből adódik, hogy akár egy, nem megfelelő alkatrész a teljes futóműgeometriát megváltoztatja, viszont annak terhelés alatti kiszűrése csak speciális, holtjáték-vizsgáló padon lehetséges.
Menetdinamikai, biztonsági és kényelmi szempontból az egyik legfontosabb futómű alkatrész. Feladata a rugózásból adódó káros lengések megakadályozása. Döntő fontossággal bír a kerekek úttal való folyamatos érintkezésében. Állapota, működőképessége és elhasználtsága nagyban befolyásolja a jármű stabilitását, irányíthatóságát és ezáltal fékútját. Különösen fontos ez a magyarországi változó minőségű utakon, hiszen a folyamtos úthibák okozta igénybevétel, gyakran lerövidíti a csillapítók élettartamát.
Fékjavítás
Fékezéskor a jármű mozgási energiája hővé alakul, ami igen nagy fizikai és termikus igénybevételt ró a féktárcsákra és fékbetétekre.
A mai nagyteljesítményű és súlyú autók hatékonyabb fékrendszereket kívánnak. Ez az alkatrészek gyorsabb elhasználódásával, illetve gyakoribb ellenőrzési igénnyel jár
Egy modern autó fékbetéteinek élettartama akár haramada is lehet az előző generácóknál megszokotthoz képest. Hatékonyságának objektív ellenőrzése elengedhetetlen.
Gumiszerelés
Keréktárolás
Olajcsere
Felni javítás
Szaktanácsadás
Fényszóró beállítás
Autóklíma javítás
Szélvédő javítás
Autómosás
Kamion mosás
Autóklíma feltöltés
Autószerelés
Oláh Gumiszerviz Kft.
Adószám: 11553832-2-09
Cégjegyzékszám: 0909005131
info@olahgumi.hu