Szerviz lehetőségek

Hogy minden flottul menjen!

Bizonyos időközönként érdemes átvizsgáltatni a gépjárműveket, hogy így megbizonyosodhassunk a biztonságáról. Hiába a kitűnő technológia, ha nem ügyelünk eléggé annak épségére, akár komoly gondok is adódhatnak vezetés közben.

Ebben nyújthatnak segítséget kiváló telephelyeink!

Ezek mindegyikén minőségi és modern technológiájú felszerelés segíti a munkát, amelyet tapasztalt szakembereink végeznek. A mindenre kiterjedő, alapos átvizsgálásnak köszönhetően meggyőződhet róla, hogy a járműve biztonságos. Erre érdemes időt fordítani a hosszabb utazások előtt, illetve az autó nyárra vagy télre való felkészítését megelőzően.

Szolgáltatásaink több településen is megtalálhatóak.

Debrecenben három helyen, a Lovas utcában, a Monostorpályi és Diószegi úton találhatja meg szervizeinket. Ezek mindegyikében foglalkozunk futómű beállítással; gumiszereléssel; keréktárolással; olajcserével; a lengéscsillapító bevizsgálásával; fék-, felni-, szélvédő- és autóklíma javítással, valamint fényszóró beállítással. Mindezek mellett forduljon hozzánk bátran, ha Önnek szakmai tanácsra, vagy az autójának műszaki vizsgára van szüksége.

Szolnoki szervizünket a Nagysándor József utcában találhatja meg. Itt szintén foglalkozunk a futómű beállításával, gumiszereléssel, keréktárolással, olajcserével, fék-, felni-, és autóklíma javítással. Emellett a szaktanácsadás, a műszaki vizsgáztatás és az autóklíma feltöltés ügyében is kereshet bennünket. Szervizünkben az autómosás és a kamionmosás lehetősége is várja.

Munkatársaink Kaposváron a Kenyérgyár utcai szervizben állnak rendelkezésre. Ők a futómű beállítás, a gumiszerelés, a keréktárolás, az olajcsere, a lengéscsillapító bevizsgálása, a fék- felni- és autóklíma javítás, a szaktanácsadás, a műszaki vizsgáztatás, a fényszóró beállítás, valamint az autó- és kamionmosás terén nyújtanak segítséget.

Pécsi szervizünk a Közraktár utcában található. Itt szintén lehetőség van a futómű beállítás, a gumiszerelés, a keréktárolás, a felni javítás, a szaktanácsadás, a műszaki vizsgáztatás, a fényszóró beállítás és az autóklíma javítás szolgáltatásainak igénybevételére.

Az Oláh Gumiszerviz Kft. szervize Budapesten a Gyömrői úton lelhető fel. Itt a következő szolgáltatások érhetőek el:

  • futómű beállítás

  • gumiszerelés

  • keréktárolás

  • olajcsere

  • Lengéscsillapító bevizsgálás

  • Fékjavítás

  • Felni javítás

  • Szaktanácsadás

  • Műszaki vizsgáztatás

  • Fényszóró beállítás

  • Autóklíma javítás

Ha Önnek is egy remek csapatra lenne szüksége gépjárműve szervizeléséhez, akkor keressen minket. Kiváló szakembereink állnak rendelkezésére, hogy autóját a megszokott biztonsággal használhassa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük